De Woningmakers zoeken studenten!

18 januari 2023

In Nederland is sprake van een groot tekort aan woningen, en versnelling van de woningbouw is een belangrijk ding.  Maar de woningbouw is best complex. De Woningmakers zijn een partij die in diverse gemeenten in het land de marktpartijen (aannemers, makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties) verenigen zodat zij een eenduidig, helder gesprek kunnen voeren met de gemeente. De Woningmakers organiseren dus eigenlijk een goed gesprek. Wij zijn ter zake kundig, staan boven de partijen en houden druk op de ketel.

 

Een belangrijk instrument voor een goed gesprek vormt onze online data-tool Domiporta. Zowel gemeente als marktpartijen stoppen hier al hun bouwplannen in. Het geeft een eenduidig en noodzakelijk overzicht van de stand van zaken voor wat betreft de woningbouw in zo’n gemeente. Al enige jaren zet Woningmakers hier studenten in als Account Manager: je onderhoudt de contacten met de marktpartijen met als doel de woningbouwgegevens in Domiporta up-to-date te houden. Zij kunnen de gegevens zelf online ingeven en/of bijwerken. Het is jouw taak om hen daarbij – op afstand – te ondersteunen en te motiveren. Het werk kan vanuit huis gedaan worden, je locatie maakt dus niet uit. Zo kun je naast je studie prima bijverdienen, ervaring opdoen én een maatschappelijke bijdrage leveren aan het oplossen van de woningnood. Hoe goed is dat?Het concept van de Woningmakers – in feite een intermediair tussen gemeente en marktpartijen – is succesvol gebleken. Er is veel belangstelling voor uit het hele land. Momenteel zijn de Woningmakers zijn actief in de regio’s Westfriesland, Arnhem, IJmond, Altena en Deventer. Met andere gemeenten en regio’s worden gesprekken gevoerd.

Domiporta

Basis voor woningbouwregie is kennis van de markt. Welke plannen zijn in voorbereiding en hoe ver zijn ze? Welke aantallen woningen zijn daar mee gemoeid? Is dat huur of koop, appartementen of grondgebonden woningen, welke prijscategorie? Zijn er nog belemmeringen die eerst moeten worden opgelost voordat er gebouwd kan worden? Hoe is de planning precies? De Woningmakers houden zicht op al deze aspecten met Domiporta. Op basis van de gegevens worden bouwafspraken gemaakt. Woningmakers Nederland heeft hiervoor een webapplicatie ontwikkeld, Domiporta. De ontwikkelaars en woningcorporaties kunnen de gegevens van hun eigen plannen vervolgens online actualiseren en compleet houden.


Het werk kan vanuit huis gedaan worden, je locatie maakt dus niet uit. Zo kun je naast je studie prima bijverdienen, ervaring opdoen én een maatschappelijke bijdrage leveren aan het oplossen van de woningnood. Hoe goed is dat?


Functie-eisen:

– Werk- en denkniveau HBO/WO;
– Beschikbaarheid: verspreid over de week ongeveer een dag per week;
– Affiniteit met ICT en kennis hoe ICT-systemen werken; (Microsoft 365, Hubspot, etc.)
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Pro-actief, grote zelfwerkzaamheid;
– Betrokkenheid bij het onderwerp en de aanpak van de Woningmakers.

Wat krijg jij van ons:

– Flexibele werktijden, kun jij helemaal zelf inrichten
– Je kunt vanuit elke locatie (in Nederland) werken
– Een salaris van € 25,- per uur

Reageren

Vind jij dit interessant?  Stuur mij een bericht, dan reageer ik snel:
hrvoja@woningmakers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Meest gelezen

Gerelateerde berichten

© Woningmakers Westfriesland | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital