Woningmakers zoeken een Coördinator Domiporta !

23 april 2022

Als Woningmakers zijn wij actief in verschillende gemeentes of regio’s. Wij organiseren de samenwerking tussen een gemeente en de marktpartijen om de noodzakelijke woningbouwversnelling  te realiseren. Wij staan voor een totaalaanpak, gebaseerd op goede data. Daarom verzamelen wij dagelijks actuele woningdata en zo ontstaat een helder, centraal overzicht van de stand van zaken, de basis van goed beleid.  Deze data delen we met onze partners. 

De Woningmakers zijn op zoek naar een Coördinator die regie voert voor zo’n 4 tot 8 uur in de week. Je stuurt o.a. onze accountmanagers aan die in diverse gemeenten werkzaam zijn en die Domiporta bijhouden. Domiporta is hét data-instrument van de Woningmakers. Hiermee wordt de actuele stand van bouwplannen bijgehouden, en het is zo in periodiek overleg met alle partijen dé basis van een goed gesprek. Want meten is weten. Je beheert de mailbox en hebt wekelijks overleg met de accountmanagers.

Een leuke rol voor een zzp-er die affiniteit met woningbouw én ICT heeft. Ben je flexibel inzetbaar en heb je interesse? Stuur dan een mail naar Martin Bosch: martin@woningmakers.nl

Meer weten over Domiporta? Kijk hier!

 

Meest gelezen

Gerelateerde berichten

© Woningmakers Westfriesland | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital