De woningmarkt in Noord-Holland Noord: waar liggen de kansen?

11 januari 2023

Wat is er aan de hand op de woningmarkt? We zien de rente fluctueren en de uitdagingen op de woningmarkt verder toenemen. Er is meer nieuwbouw nodig om het woningtekort aan te pakken. Welke oplossingen zijn denkbaar? Het Rabobank Nieuwbouwteam regio Noord-West organiseert op 1 februari a.s. een lunchbijeenkomst.

De Rabobank vindt het belangrijk om nauw in contact te blijven met haar partners en te kijken naar de mogelijke kansen die we gezamenlijk zien voor Noord-Holland Noord. Daarom nodigt de Rabobank je graag uit voor een lunchbijeenkomst op 1 februari van 12.00 tot 14.30 uur over de woningmarkt-uitdagingen in onze regio.

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden waarbij verschillende sprekers hun visie presenteren. Zo zal Nic Vrieselaar van Rabo Research ingaan op de woningmarkt-ontwikkelingen en zal Eric van Zomeren van Step Forward ingaan op advisering en begeleiding bij verontreinigde locaties. Het volledige programma vind je op de eventsite evenals de overige sprekers. Er zal ruim tijd zijn om hierover met elkaar het gesprek aan te gaan. Met betrokken ontwikkelaars, makelaars, gemeenten en samenwerkingspartners zoals BPD en de Woningmakers.


Ben je er bij? Aanmelden kan nog juist via deze link.


Locatie: AZ stadion, Stadionweg 1, Alkmaar
Tijdstip: 12.00 – 14.30 uur

Meest gelezen

Gerelateerde berichten

© Woningmakers Westfriesland | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital