een

woning

voor

iedereen

Woningmakers

Symposium Woningmakers Westfriesland

woensdag 11 september 2024, 13:30 uur

Kunnen we samen de Westfriese woningbouwproductie een zet geven?!

Hierbij nodigen we u van harte uit voor het symposium van Woningmakers Westfriesland op woensdagmiddag 11 september a.s., wederom in de Oosterkerk van Hoorn. Waar gaan we het met elkaar over hebben..?

We zitten in een bijzondere periode. De target nieuwbouwwoningen tot en met 2030 is door het ministerie opwaarts bijgesteld naar 981.000 woningen. We moeten dus een hogere jaarproductie realiseren dan in de periode van hoogconjunctuur die achter ons ligt.

Dat wordt een hele dobber met de verslechterende marktomstandigheden. Het lukt alleen als markt en overheden nauw samenwerken. En daar hebben we in Westfriesland als een van de zeer weinige regio’s veel ervaring mee. Wellicht is dit daarom ook een goed moment om weer met elkaar in gesprek te gaan, om alle gezichten te zien, te luisteren naar deskundigen en in gesprek te gaan met elkaar over mogelijke oplossingen.

Natuurlijk zullen wij u deze middag ook verslag doen van de stand van zaken voor wat betreft de woningbouw in Westfriesland, de Woondeal en de Regiodeal. Kortom: het wordt een belangrijke middag, zorg dat u erbij bent!

Het programma volgt in augustus. Houd onze informatie via onze e-mailnieuwsbrief en LinkedIn in de gaten.

Dit symposium is openbaar, dus voor iedereen te bezoeken die geïnteresseerd is in de woningbouw-situatie in Westfriesland. Ook als betrokken burger ben je dus van harte welkom. 

Wij zien u graag bij dit symposium, uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Meld u svp van tevoren aan via onderstaand formulier, zodat de organisatie de juiste voorbereidingen kan treffen.

Namens de Kopgroep
Woningmakers Westfriesland,

Martin Bosch,
programmamanager

Aanmelden Symposium | 11 september 2024

© Woningmakers Westfriesland | Webdesign en realisatie 2021: Kobalt Digital